stack-of-books-blogsize

Felhasznált irodalom

A félév során folyamatosan bővülő, felhasznált források listája

  • Ashkenazi, M és Jacob, J. The Essence of Japanese Cuisine. Sine loco: University of Pennsylvania Press, sine anno.
  • Domingo, C. Japán konyha. Budapest: Sirály!kiadó, 2005 (Keleti ízek nyugatiaknak)
  • Frindik A. Japán konyha lépésről lépésre. Sine loco: HVG könyvek, 2012.
This entry was written by sethryel and published on 2013. február 26. at 9:36 du.. It’s filed under Egyéb. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s