wallpaper_of_64_kinds_of_delicious_foods_by_benliau0227-d4tk2p6

Főbb vázlatpontok

日本の味 nihon no aji – A japán ízvilág

Kutatói munkánk során az alábbi témakörökre fogunk koncentrálni:

  • Bevezetés: alapvető kulturális különbözőségből fakadó más ízvilág. Földrajzi, történelmi háttér bemutatása, más kultúrák hatása.
  • Jellegzetes élelmiszerek
  • Konyhai eszközök
  • Alapvető kombinációk és a tálalás művészete
  • Sushi
  • Rāmen
  • Egyéb ételek
  • Gyors ételek (pl. kappurāmen)
  • Wagashi
  • Érdekességek és tévhitek
This entry was written by bjuszti and published on 2013. február 26. at 8:13 du.. It’s filed under Egyéb. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s